Als je op zoek bent naar recepten voor aardappelsalade, zit je hier op de goede website. Wij hebben namelijk vele aardappelsalade recepten. Elk recept voor aardappelsalade is redelijk eenvoudig om te maken, dus ook als je geen natuurlijk kooktalent bent, kun je met onze recepten uit de voeten. We hebben een divers aanbod recepten, zodat je voor ieder wat wils op tafel kunt zetten. Niet alleen lekker als bijgerecht tijdens een barbecue, maar ook erg smakelijk voor een zomerse picknick in het park of op het strand.

Recept voor aardappelsalade met tonijn

Tonijn en aardappelen vormen een uitstekende combinatie, daarom is ons recept voor aardappelsalade met tonijn een enorme aanrader. In dit recept gaan ook onder andere sperziebonen en rode uien voor een verrassende smaaktwist aan het geheel. In plaats van rode ui, zou je uiteraard ook kunnen kiezen voor normale uien. Het resultaat van dit recept is hoe dan ook een smakelijke aardappelsalade.

Bekijk het recept voor aardappelsalade met tonijn

Recept voor aardappelsalade met spekjes

Een ander recept voor aardappelsalade is de salade met spekjes. Hier gaan ook augurken in waardoor het geheel een heerlijke smaak krijgt. Dit recept voor aardappelsalade met spekjes bevat ook yoghurt en mayonaise, waardoor het resultaat verrassend vol en romig is. Een echte aanrader als je een recept voor een aardappelsalade zoekt die goed vult.

Bekijk het recept voor aardappelsalade met spekjes

Recept voor Griekse aardappelsalade

Feta is een witte kaas met een zachte tot half harde smaak, die bovendien van mild tot scherp kan variëren. Deze Griekse kaas is uitermate geschikt voor een Griekse aardappelsalade, waar wij uiteraard een recept voor hebben. Naast feta gaan er ook gedroogde tomaten en olijven in deze salade. Met dit recept zet je in een handomdraai een heerlijke Griekse aardappelsalade op tafel.

Bekijk het recept voor Griekse aardappelsalade

Recept voor frisse aardappelsalade

In de zomer kun je smachten naar een frisse avondmaaltijd, want dan zit je niet te wachten op zware kost. Ook dan is een aardappelsalade een prima keuze, bijvoorbeeld onze frisse aardappelsalade. In dit recept wordt gebruik gemaakt van onder andere yoghurt en bosui, wat deze aardappelsalade echt fris en smakelijk maakt. Een echte aanrader als je een lichte aardappelsalade op tafel wilt zetten.

Bekijk het recept voor frisse aardappelsalade

Recept voor aardappelsalade met appel

Eén van de andere recepten voor aardappelsalade die we hebben, is het recept voor aardappelsalade met appel. Hier gaat ook bladsla en rauwe ham in, en deze salade is echt één van de lekkerste die je ooit zult eten. Je kunt in dit recept voor aardappelsalade met appel de appel eventueel ook verwisselen voor peer, zodat je een verrassende smaaktwist aan je aardappelsalade geeft. Of kies voor de helft appel en de helft peer.

Bekijk het recept voor aardappelsalade met appel