Ingrediënten voor de frisse aardappelsalade
- 1¼ kilogram aardappelen
- 2 deciliter Griekse yoghurt
- 4 stengels bleekselderij
- 1 bosje bosui
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel kerrie
- 1 theelepel mosterdzaadjes
- peper
Bereidingswijze van de frisse aardappelsalade
Schil de aardappelen en snijd ze in kwarten. Kook ze gaar in twaalf minuten en laat de aardappelen afkoelen. Snijd in de tussentijd de bosui in ringetjes en de bleekselderij in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de mosterdzaadjes totdat deze gaan springen. Voeg de bosui en de kerrie hieraan toe en bak dit twee minuten. Neem een grote kom en doe daar alle ingrediënten voor de frisse aardappelsalade in, roer ook de yoghurt en de mayonaise erdoor. Voeg wat peper toe om het geheel op smaak te brengen. Meer aardappelsalade recepten.